L’Ajuntament de Torredembarra es reuneix amb entitats veïnals per recollir peticions de millora dels barris

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/5/2024

Les associacions veïnals van participar activament en la reunió de treball que va tenir lloc aquest dijous, 23 de maig, amb l’alcalde i membres de l’equip de govern amb l’objectiu de presentar propostes de millora dels seus barris. De fet, es van recollir una cinquantena de peticions en àmbits com les infraestructures i manteniment, mobilitat i transport, seguretat i vigilància, serveis i equipaments, col·laboració i participació.

El regidor de Govern Obert, Joel Ramírez, ha explicat que la reunió també va servir per animar les associacions a buscar sinergies entre elles, i l’Ajuntament es va comprometre a posar-les en contacte. A més, ha agraït la feina dels dirigents de les associacions i ha destacat la importància de treballar conjuntament per fer les associacions veïnals més representatives.

Properes accions

En aquests moments, s’està treballant en la modificació del Reglament de Participació Ciutadana, que contemplarà la creació de diferents òrgans amb l’objectiu de millorar-la i establir una periodicitat regular per a les reunions. El compromís de l’Ajuntament és continuar treballant de manera col·laborativa amb les associacions veïnals per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i donar resposta a les seves necessitats.

Foto: Un moment de la trobada a la Sala del Mar. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This