La preinscripció dels estudis de FP dels cicles formatius de l’Institut Ramon de la Torre serà del 24 al 30 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/5/2024

La preinscripció del cicles formatius de grau mitjà i grau superior de l’Institut Ramon de la Torre de Torredembarra per al curs 2024-2025 serà del 24 al 30 de maig. La Formació Professional (FP), integrada al sistema educatiu, forma part de l’etapa d’educació postobligatòria i està encaminada a finalitzar estudis específics que garanteixen l’assoliment de les competències professionals, personals i socials per l’exercici d’una determinada professió.

A més, també permet facilitar l’accés a persones immerses en el món laboral per l’adquisició de les competències necessàries per l’especialització de la seva professió dins d’un camp concret, i possibilitar així la reorientació de la seva carrera professional, acompanyant el procés amb una formació pràctica en centres de treball (FCT).

L’oferta actual del centre torrenc és la següent:

Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) Nivell 2

CFGM Gestió Administrativa

CFGM Manteniment Embarcacions d’Esbarjo

Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) Nivell 3

CFGS Administració i Finances

AQUÍ podeu accedir als tràmits.

Foto: Una de les classes de cicles formatius de l’Institut Ramon de la Torre. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This