‘Derivats del quotidià’: una nova exposició de l’AFAA, inspirada en l’obra del fotògraf madrileny Chema Madoz

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/5/2024

L’exposició ‘Derivats del Quotidià’ de l’Associación de Fotografía, Astronomía y Arte (AFAA) es podrà visitar del 20 de maig al 13 de juny, a la Sala Lluís d’Icart. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 a 17 hores, i els dijous, de 9 a 20 hores. La inauguració es farà el mateix 20 de maig, a les 19 hores.

La mostra fotogràfica és el resultat d’un taller de diversos mesos que han fet els socis de l’entitat. Aquest s’inspirava en l’obra del fotògraf madrileny Chema Madoz, que es caracteritza per utilitzar el blanc i el negre, el surrealisme i percebre el misteri en allò que és quotidià. Així doncs, hi ha experts que relacionen el seu concepte de fotografiar amb l’obra de poesia visual de Joan Brossa.

Els organitzadors de l’exposició són l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura, i la mateixa associació de la Pobla de Montornès. L’Associación de Fotografía Astronomía y Arte vol impulsar el coneixement i la divulgació de la fotografia en l’entorn immediat, tot aprofitant la rica història i diversitat de l’entorn i del país.

Foto: Imatges que es poden veure a l’exposició. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This