Un incendi en els baixos d’una botiga del carrer Rodes provoca dos ferits

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/5/2024

Aquest diumenge, 19 de maig, al vespre, es va produir un incendi en els baixos d’un establiment comercial del carrer Rodes de Torredembarra, concretament al número 8. El foc no es va estendre a la resta de l’edifici, de quatre plantes, però si que van resultar afectades dues persones, una per talls en intentar obrir la porta i l’altra, per intoxicació pel fum i algunes cremades. Aquesta segona va haver de ser traslladada a l’Hospital de Santa Tecla.

Els Bombers van rebre l’avís a les 20:38 hores i van acudir-hi cinc dotacions. També van arribar-hi la Policia Local i el SEM. El foc es va poder sufocar amb un extintor i es va donar per totalment extingit quan faltaven dos minuts per les deu de la nit.

Foto: Una imatge dels baixos afectats pel foc. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This