Convocada una taula de treball amb entitats veïnals de Torredembarra el 23 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2024

S’ha convocat una taula de treball interna amb les associacions veïnals de Torredembarra perquè presentin propostes o suggeriments de millora dels seus barris. La trobada, de caire intern per als convocats, l’organitza l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Govern Obert, i tindrà lloc el pròxim 23 de maig, a les 19 hores, a Cal Maiam. Per part de l’Ajuntament, hi prendran part diferents membres de l’equip de govern.

El regidor de Govern Obert, Joel Ramírez, anima les entitats a presentar abans de la data de reunió els temes que voldran tractar perquè aquesta trobada sigui més productiva. També anima la ciutadania a participar en les entitats veïnals del seu barri per canalitzar les propostes de millora.

A més, el regidor posa en valor les associacions veïnals per fomentar la convivència pacífica i la cohesió social entre els veïns i veïnes. En aquest sentit, Ramírez ha ressaltat que són un element clau per a la democràcia local i la participació ciutadana, ja que donen veu als residents i permeten que aquests tinguin un paper actiu en la millora i el desenvolupament de les seves comunitats.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This