Obertes les inscripcions a la Pedalada Popular del proper 2 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2024

Ja estan obertes les inscripcions a la Pedalada Popular, que organitza l’Ajuntament de Torredembarra a través de la Regidoria d’Esport amb la direcció tècnica de la Unió Ciclista Torredembarra. En aquesta ocasió, serà el proper diumenge 2 de juny, a les 10 hores, amb un recorregut de 17,5 quilòmetres pels voltants del municipi, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal.

Les inscripcions, tant per a adults com per a menors (5 euros per participant, exceptuant menors de 12 anys que és gratuïta) inclouen obsequi commemoratiu, assegurança, avituallament, aperitiu a l’arribada i participació en un sorteig. S’han de realitzar a través de la pàgina esports.torredembarra.cat/activitats.

La participació és oberta a tothom. Es recomana que l’edat mínima de participació sigui de 8 anys atenent la longitud del recorregut. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult, que se’n farà responsable durant la marxa.

La data de finalització d’inscripcions en línia serà el divendres 31 de maig, a les 23.59 hores. També es podran dur a terme inscripcions presencials el dissabte 1 de juny, a la carpa d’informació i atenció als interessats que s’ubicarà a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, d’11 a 13 hores. El pagament s’haurà de fer amb targeta. No s’acceptaran diners en efectiu.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This