El 3 de juny s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2024

El proper 3 de juny s’obrirà el termini d’inscripcions per als cursos de natació d’estiu, organitzats per l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Esports. S’impartiran de l’1 de juliol al 9 d’agost, a la piscina de la Zona Esportiva Municipal. Les inscripcions i pagaments es duran a terme en línia a través de la plataforma Reservaplay fins a exhaurir places.

Es realitzaran dos trams de cursets intensius: de l’1 de juliol al 19 de juliol i del 22 de juliol al 9 d’agost, diaris de dilluns a divendres; excepte l’aiguagim, natació adaptada, adults i terapèutica que seran dos dies a la setmana. El curset de nadons es realitzarà un dia a la setmana.

En tots els cursos hi ha preus reduïts per a famílies monoparentals i nombroses, jubilats, pensionistes, amb capacitats diverses reconegudes, persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania o ingrés mínim vital, famílies que tots els membres de la unitat familiar es trobin en situació d’atur i famílies derivades pels serveis socials.

Nadons: Curs per a infants de 5 mesos a 2 anys, amb el pare o mare dins l’aigua.

Divendres, a les 19 h.

Del 5 de juliol al 9 d’agost.

Preu del curs: 58 €.

Preu reduït: 50 €.

Iniciació 1r nivell: Curs per a infants de 3 a 5 anys, que no saben nedar, primera iniciació al medi aquàtic. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 45 minuts, a partir de les 16 h i fins a les 18.45 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

De l’1 al 19 de juliol i/o del 22 de juliol al 9 d’agost.

Preu del curs: 89 €.

Preu reduït: 50 €.

Iniciació 2n nivell: Curs per a infants de 6 a 9 anys, que es desplacen sense material, sabent mantenir-se a l’aigua, inicien els estils de crol, esquena, etc. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 45 minuts a partir de les 16 h i fins a les 18.45 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

De l’1 al 19 de juliol i/o del 22 de juliol al 9 d’agost.

Preu del curs: 89 €.

Preu reduït: 50 €.

Perfecció: A partir dels 10 anys, per perfeccionar la natació i aprendre els quatre estils. Intensiu, de dilluns a divendres. Sessions de 45 minuts, a partir de les 16 h i fins a les 18.45 h. Es distribueixen per grups d’edats i nivell.

De l’1 al 19 de juliol i/o del 22 de juliol al 9 d’agost.

Preu un curs: 89 €.

Preu reduït: 50 €.

Aiguagim: Curs de gimnàstica aeròbica a l’aigua amb música. S’impartiran dos dies a la setmana, a les 9 h, i es pot triar dilluns i dimecres o dimarts i dijous. Així com dilluns i dimecres de 19 h a 19:45 h.

De l’1 de juliol al 9 d’agost. (depenent dels dies escollits).

Preu del curs: 73 €.

Preu reduït: 50 €.

Adults: Curs per als adults que volen aprendre a nedar o perfeccionar la seva natació.

Dimarts i dijous, de 19 a 19.45 h. Iniciació dimarts i dijous de 15h a 15.45h.

Del 2 de juliol a 8 d’agost.

Preu del curs: 73 €.

Preu reduït: 50 €.

Natació terapèutica: Curs de rehabilitació i recuperació tant de casos amb problemes posturals, musculars, quirúrgics, etc, dirigit a totes les edats. Dilluns i dimecres, de 15 a

15.45 h.

De l’1 de juliol a 7 d’agost.

Preu del curs: 73 €.

Preu reduït: 50 €.

Foto: Un dels cursos de natació. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This