Exposició d’art efímer de l’Escola Molí de Vent sobre oficis antics del 17 al 19 de maig a la plaça del Castell

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2024

L’exposició d’Art efímer que es podrà veure des de la tarda del 17 fins al 19 de maig, a la plaça del Castell, és un projecte interdisciplinari de l’Escola Molí de Vent. La proposta del centre és la cloenda en espais a l’exterior del municipi de les tasques que ha fet l’alumnat durant tot l’any sobre aspectes de Torredembarra. Aquest curs 2023-2024 la mostra tracta sobre els antics oficis i explora les tècniques emprades, els materials i eines utilitzats, les produccions, els usos tradicionals i actuals, la seva evolució, entre altres aspectes.

Amb aquest projecte el centre torrenc vol sensibilitzar i donar a conèixer el patrimoni cultural de Torredembarra posant el focus en l’alumnat i fer-los subjectes actius del seu aprenentatge. L’Art efímer vol generar un impacte social al municipi compartint les obres dels infants i que siguin valorades i analitzades per un públic extern.

En la 3a edició consecutiva d’Art efímer hi han participat artistes com: Rafael Aguilera, Adrià Aguilera, Olga Ibars, Imma Font, Olga Pijuan, Violeta Cabrera i Meritxell Solé. També hi han col·laborat la Fundació Onada, el Centre Obert CAPICUA i l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn.

Foto: Una de les exposicions que s’han pogut veure a la plaça del Castell. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This