V Marxa Solidària de l’Escola L’Antina ‘L’aigua ens mou, som-hi!’ el 19 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/5/2024

La 5a Marxa Solidària de l’Escola L’Antina, que es farà el 19 de maig, a les 10.30 hores, se centrarà en la gestió de l’aigua i la sequera amb el títol ‘L’aigua ens mou, som-hi!’. La marxa tindrà un recorregut de 3,7 quilòmetres de l’escola al passeig Marítim i tornar. Un cop acabada, al centre hi haurà tallers i música en directe que acabaran al voltant de les 13.30 hores. A més, també hi haurà servei de bar, però no acceptarà targetes.

Per tot plegat, preveuen repetir l’èxit d’altres anys i que hi assisteixin centenars de persones. Els beneficis de la recaptació de la caminada es destinaran a accions socials per estalviar aigua, amb l’assessorament de l’organització Greenpeace Tarragona. L’organització de l’acte va a càrrec de l’alumnat de 5è de primària de l’escola, que han treballat durant el curs l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 6, aconseguir una millora de l’aigua a escala global, un accés universal i equitatiu d’aigua neta i serveis de sanejament i higiene d’aquesta.

Per participar, és necessari el dorsal que per als alumnes d’infantil i primària és de 2 euros i per a la resta 3. Per als menors de 3 anys l’assistència és gratuïta. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzaran el 17 de maig, dos dies abans de la marxa. Ara bé, el mateix dia també es podran fer a l’Escola L’Antina. Pel que fa a la resta de dies, els dorsals poden comprar-se al mateix centre en horari escolar i a l’establiment Cicles Ibáñez, en horari comercial.

Foto: Una edició anterior de la marxa. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This