Mor l’exregidora d’ERC a Torredembarra Maria Pilar Hernández

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/5/2024

Ha mort després d’una curta malaltia Maria Pilar Hernández López, que va ser regidora de l’Ajuntament de Torredembarra entre els anys 2022 i 2023. Hernández va ocupar el número deu de la candidatura republicana el 2019 i va entrar com a regidora el febrer de 2022 quan va dimitir Guillem Pujol, fent-se càrrec de la cartera de Joventut i Infància. En els darrers comicis locals va ser la vuitena de llista d’ERC.

Nascuda a Sabadell el 1964, “Pili” Hernández era tècnica de teràpies manuals i tenia formació en atenció sociosanitària de persones dependents. Durant anys va ser membre de la Junta de l’Associació de Veïns Marítima Nord i a Rubí va prendre part activa de l’Agrupació Rubinenca Cultural i Artística.

Es unim al condol per aquesta pèrdua a familiars i amics. Descansa en pau.

Foto: Maria Pilar Hernández va ser regidor d’ERC el darrer mandat. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This