Jornada de neteja al Roquer l’11 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/5/2024

Aquest proper dissabte 11 de maig, a les 10 hores, tindrà lloc una jornada de neteja del Roquer. El punt de trobada serà l’aparcament del port esportiu i per participar-hi cal inscripció prèvia a tarraco@ecologistesenaccio.cat.

L’activitat s’emmarca dins del Let’s Clean Up Europe que és una acció en l’àmbit de tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment en els boscos, platges, lleres de rius, etc. A Catalunya, es promou des de l’Agència de Residus de Catalunya.

La jornada l’organitza L’Aresta Cooperativa, GETE-Ecologistes en Acció i l’Associació Mediambiental La Sínia i compta amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, i de la Diputació de Tarragona.

Foto: Una imatge d’una neteja del Roquer. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This