Campanya de la Policia Local de Torredembarra de control de motocicletes i ciclomotors

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/5/2024

Del 6 al 12 de maig, la Policia Local de Torredembarra realitza una campanya de control de motocicletes i ciclomotors (casc i altres). Aquesta campanya institucional es du a terme a tot Catalunya, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit.

La Policia Local de Torredembarra denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors i revisarà la documentació (assegurança, ITV i permís de circulació). Cal recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en el cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.

Foto: Nova campanya de de control de motocicletes i ciclomotors per part de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This