Torredembarra comptarà amb dotze carregadors ultra-ràpids de vehicles elèctrics

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/4/2024

Una empresa alemanya està instal·lant una estació amb dotze carregadors ultraràpids de vehicles darrera de la benzinera GALP, a la carretera de la Riera. Desembre l’empresa va demanar la llicència a l’Ajuntament de Torredembarra valorant la ubicació estratègica a prop de l’autopista AP-7 i la carretera N-340. Una directiva de la Unió Europea obliga a tenir estacions de càrrega ultra-ràpida en la xarxa d’autopistes i carreteres principals cada 60 quilòmetres abans de 2026.

Aquests carregadors, que podrien estar operatius aquest estiu, tenen una potència de de 350 KW, permeten carregar un vehicle entre 10 i 20 minuts, enlloc de les diverses hores que es necessiten en un carregador normal. Torredembarra només disposa de dos carregadors de vehicles elèctrics  normals públics al pàrquing Filadors.

Foto: L’espai on s’instal·la l’estació de carregadors.  / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This