Mossos d’Esquadra i Policia Local donen consells de seguretat als comerciants

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2024

Mossos d’Esquadra i Policia Local de Torredembarra van oferir dimecres, 24 d’abril, a Cal Maiam, una xerrada dirigida a establiments comercials sobre consells de seguretat. La iniciativa d’aquesta activitat va sorgir arran d’una reunió la setmana passada entre policies i comerciants per impulsar accions en l’àmbit de la seguretat, que va organitzar l’Ajuntament, a través de les regidores de Comerç i de Seguretat Ciutadana.

Els agents policials van informar sobre prevenció; actuacions en cas de furt; robatori amb força, violència i intimidació; estafes i sostraccions amb engany, i gestió de diners en efectiu. En tot cas, es va recordar la importància de telefonar al 112 perquè quedi registrat tot el que succeeix i denunciar.

Per la seva part, els comerciants van demanar més patrullatge policial, sobretot a les hores de tancament dels comerços a la nit i els dimarts (dia de mercat setmanal) durant tot el dia.

Foto: Una imatge de la xerrada dirigida a establiments comercials sobre consells de seguretat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This