Tots els grups municipals aproven per unanimitat una moció conjunta per demana una quarta escola

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2024

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Torredembarra (ERC, PSC, Junts per Torredembarra, PP, VOX, Alternativa Torredembarra i CUP) han aprovat per unanimitat, aquest dijous, 25 d’abril, una moció conjunta al ple per sol·licitar una quarta escola d’infantil i primària al municipi al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La moció es basa en les dades que posen de manifest la massificació dels centres escolars. Amb grups que sobrepassen les ràtios i d’altres que estan al límit. Per aquest fet, es considera que les escoles de Torredembarra no tenen capacitat d’absorbir més alumnes.

A Torredembarra, l’any 2014 es va tancar l’escola Mirades, que estava en barracons, per una davallada de la natalitat. Ara, la projecció de creixement de l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) apunta que Torredembarra és un dels municipis que creixerà més. Per això, es considera que cal una quarta escola (un edifici i no pas barracons).

Foto: Els portaveus dels set grups municipals de l’Ajuntament de Torredembarra. / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This