El torrenc Xavier Suàrez ocuparà el 35è lloc de la candidatura de Junts a les Eleccions Europees

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2024

L’actual regidor de Festes i Joventut de Torredembarra, Xavier Suàrez, formarà part de la llista de Junts per Catalunya  a les properes Eleccions al Parlament Europeu representant la comarca del Tarragonès. Concretament ocuparà la 35a posició de la candidatura independentista, que està formada per 61 membres i l’encapçala l’actual eurodiputat Toni Comín.

Suárez ha afirmat que “és un honor formar part d’aquesta llista i representar el Tarragonès”. En aquest sentit, el regidor i portaveu de l’Ajuntament de Torredembarra explica que la tria dels membres de la candidatura busca “donar espai i presència al territori”, com és el seu cas.

Foto: Xavier Suàrez serà un dels candidats de Junts a les Eleccions Europees. / C.C.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This