Una forta calamarsada cau sobre Torredembarra i provoca algunes afectacions

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/4/2024

La calamarsada que ha caigut la nit d’aquest dilluns, 22 d’abril, ha deixat unes imatges inèdites a Torredembarra i també a Altafulla. Va ser una tromba d’aigua caiguda al voltant de les onze de la nit, amb una intensitat de vint litres per metre quadrat en mitja hora, que al passar pel Baix Gaià es va convertir en calamarsa. Es van haver de mobilitzar efectius de la Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil per la gran acumulació d’aigua i també de pedra a carrers i vies de comunicació.

La violència del fenomen meteorològic va sorprendre, causant algunes destrosses i va deixar un mantell blanc que quan ha sortit el sol encara es mantenia a causa de les baixes temperatures de la nit, provocant dificultats en la mobilitat. A Torredembarra van caure 70 l/m2.

Afectacions

Durant tot el matí, la Brigada municipal i els Serveis de Neteja  han estat treballant per garantir la seguretat a la via pública i restablir la normalitat a Torredembarra després de la calamarsada. Hi ha hagut afectacions importants, a la Zona Esportiva Municipal, que ha estat tancada, i també al parc infantil de la plaça Mossèn Joaquim Boronat, que s’ha trencat pel pes de la calamarsa acumulada.

Fotos: Imatges de Torredembarra i Altafulla després de la calamarsada. /TDB / CEDIDES / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This