Torredembarra celebrarà Sant Jordi amb paradetes a la plaça Mossèn Joaquim Boronat i signatura de llibres d’autors locals

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/4/2024

La plaça de Mossèn Joaquim Boronat tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Torredembarra el pròxim dimarts, 23 d’abril, amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com de les entitats locals, i la participació d’autors locals que signaran les seves publicacions. L’horari serà de 9.30 a 20 hores.

Parades de llibres i flors

Cal Serenet, llibres de vell Sardà, Pupi Flors, Ingrid Virgili i La Rasa. L’Ajuntament de Torredembarra, a través de les regidores de Cultura i de Turisme, també hi serà present amb a venda d’edicions pròpies i la promoció d’activitats com la Gimcana Troba els 20 llibres ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’.

Entitats

Agrupament Escoltes Els Salats d’Escoltes Catalans, Associació Torrecat, Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Càritas Torredembarra, Fundació Onada, Agrupació Sardanista l’Antina, Colla Castellera Xiquets de Torredembarra, Asociación Iberoamericana La Torre, Asociación Fotoamigo, Associació de Pessebristes de Torredembarra i Assoc. de Voluntaris de Protecció Civil.

Signatura d’autors locals

Enric Grangel Llop, de 10 a 12 h i de 17 a 20 h, amb els llibres Miklagart i Torroja.

Núria Gómez Granés de 10 a 12 h, amb el llibre Desde mis labios.

Josep Pujol i Vila de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h, amb  El meu paissatge interior

Jordi Suñé Morales, de 12 a 13.30 h,  amb el llibre 10 retalls de Baix Gaià.

Gabriel Comes Nolla d’11 a 13 h, amb Mes retalls de vida de Baix a Mar.

Víctor Fernández García d’11 a 13 h, amb els llibres El sistema del Gusano, Pax i Pyramidal

Fernanda Quintana d’11 a 13 h,  amb els llibres Marilé y el bosque perdido i Gardenia.

Programació especial d’Ona La Torre

L’emissora municipal de ràdio Ona La Torre estarà a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat amb un programa especial en directe de 10 a 13 hores. Entrevistaran autors locals: Rosalia Ciuró, Jordi Suñé, Gabriel Comes, Núria Gómez Granés, Maria Dolors Garcia Pastor, Víctor Centelles, Vlad Strange, Víctor Fernández i la cantant i col·laboradora d’Ona La Torre Sol Baker, que estrena la seva biografia.

A les 20 hores, emetrà un programa especial amb el Centre d’Estudis Sinibald de Mas que han dissenyat per participar en la commemoració de les efemèrides d’escriptors que enguany ha convocat la Institució de les Lletres Catalanes (Àngel Guimerà, Joan Salvat-Papasseit, Vicent Andrés Estellés i Montserrat Vayreda). El programa, produït per Ona la Torre amb continguts elaborats pel Centre d’Estudis, inclourà lectures breus de textos dels autors esmentats a càrrec de representants de les associacions, entitats, clubs i institucions de Torredembarra.

Foto: Imatge d’arxiu de Sant Jordi 2023. / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This