Els sindicats denuncien que la comissaria dels Mossos de Torredembarra ha restat efectius d’altres zones

REDACCIÓ  – Torredembarra, 20/4/2024

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra ha denunciat que la manca de personal a la comissaria de Torredembarra, estrenada a principis de mes, està deixant sota mínims altres dotacions.

Els dos sindicats han exposat en un comunicat que al nou equipament s’hi han incorporat set caporals i 34 agents, en lloc dels 50 anunciats per la conselleria d’Interior. A més, afirmen que la gran majoria provenen de la comissaria de Tarragona, que ara necessita el suport d’altres bases, com la de Salou, per cobrir els patrullatges.

A més, des del sindicat han lamentat que s’hagi “forçat” a agents a desplaçar-se a Torredembarra des d’altres territoria i no s’hagin ofert les places al conjunt d’agents del cos policial, quan hi podia haver policies interessats en aquesta destinació.

Els sindicats policials creuen que se’ls hauria d’haver consultat i tingut en compte abans d’obrir una comissaria com la de Torredembarra.

Foto: Imatge de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra. / INTERIOR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This