Reunió amb comerciants per impulsar accions en matèria de seguretat

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/4/2024

Representants de comerciants, de l’Ajuntament de Torredembarra, de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra es van reunir aquest dimecres, 17 d’abril, per tractar les inquietuds del sector comercial en matèria de seguretat. Com a resultat d’aquesta trobada es va acordar dur a terme un seguit d’accions:

-Una xerrada sobre mesures de seguretat en els establiments per part de l’Oficina de Relacions a la Comunitat dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Torredembarra: 24 d’abril, a les 20.15 hores, a la Sala de Cal Maiam.

–Incentivar la campanya “Comerç segur”, impulsada per la Policia local en col·laboració amb Mossos d’Esquadra.

-Establir un pla de proximitat basat en l’increment de la presència policial en la zona centre.

-Fer un seguiment de les accions en una propera reunió abans de l’estiu.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This