L’exposició ‘Espais amb història’ obre portes el 17 d’abril a la  Fundació Pere Badia

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/4/2024

L’exposició d”Espais amb història’, de fotografies d’Imma Font, és un dels actes de celebració dels 200 anys de la Fundació Pere Badia. La inauguració de la mostra serà el 17 d’abril, a les 19 hores, al mateix Claustre de la Fundació.

Pel que fa a l’exposició es podrà visitar al mateix espai, al Claustre de la Fundació, de dilluns a divendres, de 18 a 20 hores, i els caps de setmana, de 10 a 20 hores. Les 30 imatges que es presenten són a càrrec d’Imma Font, i mostren espais de la Fundació Pere Badia que no estan oberts al públic o són poc visitats. Per exemple, s’hi podran veure les golfes o parts de l’edifici que moltes vegades passen desapercebudes.

A més, el relat que Font mostra també s’explicarà a través del color de les fotografies, ja que algunes són en blanc i negre, sobretot les que mostren parts de l’espai més antic, i d’altres són en color. La fotògrafa torrenca ha assegurat que és una exposició per a tothom, hagin estat o no a la residència. Fins i tot, ha remarcat que aquells que la coneixen poden descobrir espais nous i els que no, poden conèixer una Torredembarra antiga que encara viu.

Foto: Aquest any, la Fundació Pere Badia celebra el seu bicentenari. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This