Lliurament de deu horts de Cal Dània a les persones grans que n’han resultat adjudicatàries

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2024

Les deu persones jubilades o pensionistes que van resultar adjudicatàries de l´ús dels horts ecològics de Cal Dània ja els han rebut aquesta setmana. Dimecres, 10 d’abril, es van reunir a la mateixa finca amb la regidora de Sostenibilitat, Angie Muñoz, i personal de la Regidoria, per conèixer el funcionament i triar els horts que podran treballar durant quatre anys prorrogables un més.

En aquests moments, s’està treballant la modificació del reglament de Cal Dània i quan estigui aprovat es durà a terme un nou procés per adjudicar els horts que resten lliures (13) i també posar a disposició d’entitats del tercer sector horts amb finalitat social. Actualment, Cal Dània disposa de 45 horts habilitats, dels quals 32 estan en ús.

Foto: Un moment del lliurament dels horts ecològics de Cal Dània. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This