La Plataforma Mercaderies a l’Interior es presenta el 18 d’abril a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2024

El proper 18 d’abril, a les 19.00 hores a la Sala Cal Maiam, es presentarà a Torredembarra la Plataforma Mercaderies a l’Interior, en un acte obert a la ciutadania que compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Sinibald de Mas i la presència de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira. L’entitat vol fer difusió entre els veïns i veïnes de Torredembarra els greuges que causarà el Corredor  Mediterrani per la via de la costa i denuncia que “el silenci del Ministeri de Transports continua immutable setmana rere setmana”.

“La necessitat i importància econòmica i logística del Corredor Mediterrani és innegable, però l’actual planificació del traçat per la costa mitjançant el tercer carril és una font de perills i perjudicis per la ciutadania, pels efectes indesitjables de salut, socials i econòmics que la fan insostenible i irresponsable”, mantenen de la plataforma.

A més, apuntem que “la circulació de mercaderies del Corredor per l’actual línia ferroviària de la costa amb la multiplicació del trànsit previst, també tindrà un impacte molt negatiu sobre la circulació de passatgers de rodalies i de mig i llarg recorregut, deteriorant la interconnexió eficient i sostenible dels nuclis urbans de la costa amb d’altres poblacions, impedint el creixement,  desenvolupament, sostenibilitat, qualitat i rapidesa del trànsit de persones allà on es concentra  la població”.

Foto: L’estació de Torredembarra podria veure com augmenta el pas de trens de mercaderies els propers anys. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This