Gimcana per als infants durant la setmana de Sant Jordi

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2024

Troba els 20 llibres ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’ és l’activitat familiar principal que proposa la Regidoria de Turisme i Comerç per celebrar Sant Jordi del 20 al 27 d’abril. Es tracta d’una gimcana per a infants d’entre 3 a 12 anys i consisteix a trobar els 20 llibres amagats als aparadors de diversos establiments comercials de la vila.

Els locals on poden ser els llibres ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’ es troben a prop del portal de Padrines, els carrers de Joan Güell, de la Muralla, de l’Onze de Setembre, de la Sort, d’Antoni Roig, dels Filadors, de Pere Badia i del passeig Miramar. Fins i tot, poden estar al polígon Roques Planes i a la rotonda de Clarà.

Cada vegada que l’infant trobi un llibre haurà d’accedir a la botiga, demanar el gomet i col·locar-lo a la casella amb el mateix color que l’adhesiu. Els fulletons on enganxar els gomets es poden descarregar per imprimir-los o es poden recollir a alguns locals comercials, a l’Ajuntament o a la Regidoria de Turisme i Comerç.

Qui completi la graella rebrà un conte, un punt de llibre i una ampolla de Torredembarra. Les famílies i els infants que hagin aconseguit tots els gomets podran recollir l’obsequi fins a l’1 de maig a l’Oficina de Turisme. Aquells que hagin acabat la graella el 23 d’abril podran demanar el premi a la carpa de Turisme que estarà a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.

Tret de sortida a la setmana de Sant Jordi

L’activitat ‘Crea el teu punt de llibre’ iniciarà les activitats familiars que es duran a terme per Sant Jordi. El taller infantil es farà el 20 d’abril, de 17.30 a 19.30 hores, als jardins de la Casona, a l’Oficina de Turisme. Aquest taller lúdic va dirigit als infants d’entre 3 i 12 anys i les seves famílies. És gratuït i sense inscripció. A més, els infants que portin el llibret dels Petits detectius rebran el segell al repte número 23 que és fer una activitat organitzada per la Regidoria de Turisme i Comerç.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This