El proper ple de l’Ajuntament de Torredembarra portarà a aprovació la petició oficial d’una quarta escola

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2024

El ple de l’Ajuntament de Torredembarra, que es durà a terme el pròxim 25 d’abril, portarà a aprovació la petició oficial a la Generalitat de Catalunya perquè construeixi una quarta escola a Torredembarra. Així ho va anunciar ahir al Consell Escolar Municipal el regidor d’Educació, José García, que també va explicar que aquesta petició compta amb el suport de tots els grups municipals. Cal recordar que actualment existeix una situació de massificació en alguns nivells d’infantil i primària a les escoles torrenques.

En la sessió ordinària del Consell Escolar Municipal que va tenir lloc aquest dijous, 11 d’abril, també es va tractar la possibilitat d’implantar en un futur la zona única educativa. Actualment, a Torredembarra hi ha dues zones i amb una única zona es podria triar en primera instància qualsevol de les tres escoles sense que la proximitat respecte al domicili comportés cap puntuació.

El regidor, José García, ha explicat que aquesta possibilitat pot tenir avantatges i inconvenients i que, en tot cas, perquè l’Ajuntament sol·liciti a la Generalitat la zona única ha de comptar amb el suport de les famílies i equips directius. La reunió va comptar amb molta participació per part dels representants dels diferents sectors.

Foto: Una imatge del Consell Escolar Municipal celebrat aquest dijous. / ANNA F, / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This