La producció de la Sala Trono ‘Tornaria a viure com si fos un llangardaix’ arriba al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra / El Catllar, 10/4/2024

El dissabte 13 d’abril, a les 20 hores al Casal Municipal de Torredembarra, i el diumenge 14 d’abril, a les 19 hores, al  Teatre Centre Cultural de El Catllar, es podrà veure el darrer muntatge de la Sala Trono, “Tornaria a viure com si fos un llangardaix”. L’obra està escrita per Glòria Granell i dirigida por Pau Ferran.

A l’Àngels, interpretada per Oriol Grau, no li importa morir sola ni abans d’hora. No li importa morir atropellada o engegar-se un tret. L’Àngels està llesta per fotre el camp. Però només marxarà sabent que alguna cosa en ella és certa, que alguna part de la seva vida ha estat viscuda amb autenticitat. Un racó a la penombra; una actriu en decadència; una desconeguda; un poeta vergonyós. Acompanyen a Oriol Grau a l’escenari Marc Piñol i Cristina Murillo.

Les entrades es poden comprar per 5 euros a www.torredembarra.cat i www.entrapolis.com. Al Catllat també es poden adquirir entrades mitja hora abans de començar l’espectacle, a mateix Centre Cultural, en efectiu o targeta.

Foto: Una imatge d’aquest muntatge teatral de la sala Trono. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This