Javier Ramírez serà el número dos de Vox en les eleccions del 12-M

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2024

El regidor torrenc Javier Ramírez se situa en el segon lloc de la candidatura de Vox per Tarragona a les Eleccions al Parlament del proper 12 de maig. La llista de l’extrema dreta a la circumscripció tarragonina està encapçalada per l’actual diputat a la cambra catalana Sergio Macián. En els darrers comicis autonòmics, Vox va aconseguir dos diputats.

Ramírez és regidor a l’Ajuntament de Torredembarra des del 2015, quan va entrar al consistori com a número tres de Ciutadans. Va abandonar el partit taronja junt amb la seva companya de grup municipal Noelia González pocs mesos abans d’acabar el segon mandat municipal i va passar a ser regidor no adscrit. A les eleccions de l’any passat va presentar-se com a cap de llista de Vox convertint-se en l’únic edil de la formació verda a l’Ajuntament torrenc.

Foto: Javier Ramírez és regidor a l’Ajuntament de Torredembarra des de 2015. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This