Dos detinguts a Baix a Mar per una trama organitzada per explotar treballadors estrangers

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/4/2024

Baix a Mar continua a la primera plana dels successos al Camp de Tarragona. Després de l’aparició dimecres passat d’un cadàver en un habitatge del carrer Verge del Carme, aquest dilluns, 8 d’abril, s’han detingut dues persones -fins el moment- per formar part d’una suposada trama organitzada per explotar treballadors estrangers.

L’operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i Policia Nacional espanyola, amb el suport de la unitat canina, ha començat a dos quarts de sis del matí. Agents dels dos cossos han realitzat una desena d’escorcolls en establiments i habitatges de Torredembarra, però també de la ciutat de Tarragona.

Una de les detingudes, fins aquests moments, estaria relacionada amb la gestió del restaurant La Sirga, del passeig marítim de Torredembarra. També s’ha detingut el comptable de l’empresa. L’operació està sota secret de sumari.

Foto: Una imatge d’una de les detencions. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This