Segona Xocolatada Solidària a l’Escola Molí de Vent el 6 d’abril

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2024

L’Escola Molí de Vent acull per segona vegada la Xocolatada Solidària per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’esdeveniment, previst inicialment per l 9 de març, no es va poder fer per pluja i s’ha traslladat a aquest dissabte 6 d’abril, de 10 h a 13.30 hores.

L’Associació de Famílies d’Alumnes del centre ha organitzat un esmorzar amb xocolata i coca per 1 euro, fins a exhaurir existències, on també col·laboren el claustre i el personal de l‘escola. A més, hi haurà servei de bar i els beneficis també seran per ajudar a investigar el càncer infantil i se sortejarà una motxilla d’El Meu Taller.

A la xocolatada també hi participaran una vintena d’entitats, associacions i empreses de Torredembarra. Així doncs, duran a terme activitats lúdiques com pinta cares, tallers de polseres, de decoració de pots de vidre i pedretes, projeccions sensorials interactives amb Handycatm, jocs i tallers amb la Fundació En Xarxa, activitats de ciència amb l’Institut Torredembarra o un taller del KIDS&US. També hi haurà classes de Zumba, exhibicions de dansa i música i l’actuació castellera dels Nois de la Torre. Fins i tot, la Policia Local portarà un cotxe de la patrulla i la gent podrà fer-se fotos al photocall.

En cas d’inclemències meteorològiques, l’Escola Molí de Vent anunciarà a les xarxes socials si hi haurà canvis a la programació.

Horaris a les escales de davant l’edifici principal

De 10 a 10.25 h, Batucada de l’Espai Jove

De 10.30 a 10.40 h, actuació Escola de Música

De 10.45 a 11 h, actuació Coral Xaloc

Horaris a la pista

De 11.05 a 11.30 h, classe de Zumba amb el Gimnàs Anura

De 11.35 a 11.30 h, exhibició de danskids amb l’escola de ball Dansclas d’Altafulla

De 11.50 a 12.15 h, classe de ‘Les Mil Dance’ amb el Gimnàs Apolo

De 12.20 a 12.45 h, actuació castellera dels Nois de la Torre

De 12.50 a 13.30 h, punxarà música el Xart Deejay

La Xocolatada Solidària és una mobilització solidària per ajudar a la recerca del càncer infantil que fa l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Celebren la 7a edició i cada any centenars de centres escolars, empreses, entitats i persones particulars d’arreu de Catalunya recapten fons per aquesta causa. El Molí de Vent va participar-hi l’any 2020 i va aconseguir recaptar un total de 1.800 euros. En aquestes 6 edicions s’han organitzat més de 3.778 Xocolatades solidàries, han assolit 1.796.837 euros i finançat més de 18 projectes diferents.

Foto: Una imatge de la Primdera Xocolatada Solidària a l’Escola Molí de Vent

Hemeroteca

Tweets recents

Share This