La torrenca Jovita Baltasar, a la llista de Junts al Parlament de Catalunya

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2024

El Baix Gaià estarà representat a la candidatura de Junts a les eleccions al Parlament del proper 12 de maig. Concretament per Jovita Baltasar, que ocuparà el catorzè lloc de la llista. Baltasar és actualment regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Torredembarra.

Jovita Baltasar Cuevas, de 32 anys, és graduada en Economia i en les passades eleccions municipals va ocupar el segon lloc de la candidatura de Junts. També forma part de l’executiva de Junts per Catalunya al Tarragonès.

La candidatura juntista està encapçalada per l’ebrenca i actual portaveu a la cambra catalana, Mònica Sales, seguida del gestor cultural i independent Jordi Bertran i l’alcalde de les Borges del Camp i diputat, Joaquim Calatayud. La llista la tanca l’exalcalde de Montblanc Pep Andreu. La campanya estarà dirigida per l’actual diputat al Congrés Josep Maria Cruset.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This