Investiguen la mort violenta d’un home a Baix a Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/4/2024

Pels volts de les 04.00 hores d’aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han estat requerits arran de la troballa del cos d’un home a l’interior d’un habitatge del carrer Verge del Carme, del barri de Baix a Mar de Torredembarra. En arribar els primers indicatius policials han confirmat l’existència del cos amb indicis de criminalitat i han activat els investigadors i la comitiva judicial.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona del Mossos s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. Des de l’aixecament del cadàver, al voltant de les nou del matí, han estat treballant un parell d’hores en l’habitatge.

L’avís del cadàver l’han donat dos homes s’han presentat a comissaria al voltant de les quatre de la matinada amb advocada i un d’ells ha explicat que havia sentit un soroll al migdia i havia trobat un mort a casa. L’han trobat tapat amb una manta. L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions. Fins el moment no hi ha detinguts.

L’habitatge estava ocupat des de fa un temps i havien generat molèsties als veïns, que han explicat que hi vivien tres persones i que entrava i hi entrava i sortia molta gent del pis i sospitaven que podien traficar amb droga,

Foto: Agents dels Mossos d’Esquadra vigilant l’entrada de l’habitatge on hi ha hagut el succés, amb un policia de la científica treballant. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This