A licitació les obres del sistema de climatització i ventilació de la sala gran del Casal Municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/4/2024

Fins al 22 d’abril, l’Ajuntament de Torredembarra té obert el termini de presentació d’ofertes al procés de licitació de les obres del sistema de climatització i ventilació de la sala gran del Casal Municipal per un import de 213.634,76 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos.

Segueix d’aquesta manera la posada al dia del Casal Municipal de Torredembarra, que es va construir a inicis dels anys noranta. L’any passat es va renovar el subministrament i instal·lació de l’equipament per a l’escenari, un projecte finançat a través dels fons Next Generation.

Des de fa unes setmanes el Casal compta amb un nou equip de so per a l’escenari de la sala gran, adaptable a tot tipus d’espectacles musicals i teatrals.

Foto: Façana del Casal Municipal de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This