Subvenció de la Diputació de Tarragona per al control sanitari de l’aigua

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2024

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Torredembarra una subvenció d’un total de 10.000 euros. La finalitat d’aquesta és el control sanitari de l’aigua de consum humà, l’aigua de les piscines municipals i la legionel·la a les instal·lacions municipals, en règim de concurrència competitiva, per a l’exercici 2023.

Aquesta convocatòria s’integra al Pla estratègic de subvencions de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms per l’exercici 2023. L’objectiu de tot plegat, és millorar la gestió dels riscos per a la salut, mitjançant el control sanitari per a la prevenció de la legionel·losi a les instal·lacions municipals.

Foto: Una de les piscines municipals torrenques. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This