La refundació de la JNC de Torredembarra es presentarà el 7 d’abril amb la presència de Mònica Sales

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/3/2024

El diumenge 7 d’abril la Joventut Nacionalista de Catalunya celebrarà la refundació del col·lectiu local a Torredembarra. L’acte on les joventuts de referència de Junts tornaran a posar en marxa la secció local després d’anys d’inactivitat, serà a la Sala Cal Maiam a les dotze del migdia.

El comitè local de Junts, amb els regidors i joves de la JNC d’arreu del territori i el país s’aplegaran per mostrar el suport a la Martina Ferrer, el Roger Busquets i l’Ignasi Segura com a membres d’aquesta nova secció local que la JNC torna a obrir al Camp de Tarragona.

Després es farà un dinar amb la presència de la cap de llista de Junts per Tarragona, Mònica Sales. Serà a partir de les 13:30 hores al Casal Marítim Nord, a la plaça del Mar 1. El preu és de 15 euros i inclou amanida, paella i gelat.

Foto: Mònica Sales, cap de llista de Junts a la circumscripció de Tarragona. / JUNTS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This