Els Nois de la Torre arrenquen la temporada amb gairebé 100 persones en cada assaig 

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/3/2024

Els Nois de la Torre han iniciat el primer mes d’assajos d’aquest 2024 amb gairebé un centenar de camises. Els nous cocaps de colla dels Nois de la Torre, Aina Recasens i Oriol Nin, s’han mostrat sorpresos i agraïts davant l’augment d’assistents. “Des que jo soc membre dels Nois, crec que no havíem tingut mai un començament de temporada tan bo. S’agraeix molt a tota la gent que s’està acostant al local d’assajos i treballarem de valent per intentar que tota aquesta quantitat de gent es materialitzi en castells”, explica Nin.

A més, d’una gran assistència, el bon ambient i la concentració dels Nois de la Torre també està present en cada assaig. Recasens ha remarcat: “La gent està molt animada, molt engrescada i per la feina. Sí que entren amb una rialla i venen motivats, però alhora quan es demana fer castells es treballa molt bé”.

Un dels motius d’aquesta pujada de camises és tenir un objectiu comú, segons els dos cocaps.  Recasens ha assegurat: “Hem estat sincers. Vam dir quins serien els nostres quatre objectius i la gent hi està d’acord, per tant, ha vingut motivada per assolir-los”. Un d’aquests objectius és augmentar el nombre de castellers tant a plaça com durant els assajos. Per tal d’aconseguir-ho tant la junta tècnica com la directiva han marcat diverses diades clau perquè tothom hi pugui assistir. “En elles esperem dur tots els castells que hàgim treballat fins a aquell moment a l’assaig. Com més grans, millor. La majoria són diades bastant properes a Torredembarra, així que esperem que funcioni”.

Pel que fa a metes castelleres tots dos tenen clar que a curt termini volen consolidar la gamma de castells de 7. De cara a Sant Joan, una de les primeres diades fortes de la colla, l’encaren amb el focus posat amb castells amb el pilar i de la gamma mitjana-alta de 7, com seria el 7 de 7. Tot i això, Recasens ha apuntat que s’ha d’anar pas per pas: “Estem provant coses noves, canvis importants i gent que vulgui pujar una miqueta més que fins ara no ho feia. Les sensacions són bones, però s’ha de treballar molt. Crec que anem en bon camí”.

Foto: Una imatge d’un dels assajos dels de la camisa blau cel. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This