La discoteca ‘Jordi’s’ reviu el 23 de març amb un esdeveniment amb DJs i artistes internacionals

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/3/2024

El pàrquing de Mañé i Flaquer serà l’escenari aquest dissabte, 23 de març, a partir de les 18:00 hores, un esdeveniment musical que comptarà amb DJs i artistes internacionals i al mateix temps ens recorda un dels locals mítics de la nit torrenca: la discoteca Jordi’s. I és que en l’organització del festival hi són els germans Rovira, que van regentar la discoteca fins els anys noranta.

Els caps de cartell són Kidd Keo i 31 FAM i també actuaran els DJs Ballesteros, Jayxme, Mon DJ i Aleix Ballesté. Serà una proposta amb música trap, hip-hop i les darreres tendències actuals. Kidd Keo arriba amb força després d’haver actuat al Sant Jordi Club de Barcelona i a Las Ventas a Madrid, on va esgotar entrades. L’artista alacantí compta amb més de quatre milions d’oients mensuals a Spotify. També van esgotar entrades al Sant Jordi Club de Barcelona els 31 FAM, que presenten el nou disc, titulat “Per si ens veiem en una altra vida”.

Jordi Rovira explica que amb aquest esdeveniment musical han volgut recuperar l’essència del local actualitzant-la als gustos de les noves generacions i a les tendències d’avui.

Les entrades per assistir al festival tenen un preu de 26 euros i es poden adquirir a la web de codetickets.com o a l’enllaç d’Instagram de Jordi’s Festival.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This