Es presenta l’agenda de casals infantils de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/2/2024

Campus Multiesport, Casal de Setmana i Casal d’estiu. Aquestes són les propostes de casals infantils per a Setmana Santa i estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra a través de les regidories de Joventut i d’Esports i que ja es presenten públicament per facilitar a les famílies l’organització de les activitats dels més petits de la casa. El Campus Multiesport ja ha obert inscripcions en línia i l’1 de març s’obriran les inscripcions al Casal de Setmana Santa.

 

Campus Multiesport

Multiesport: activitats aquàtiques, rocòdrom, jocs col·lectius i moltes altres sorpreses. Dirigit a infants de 4 a 14 anys.

Zona Esportiva Municipal

Del 25 al 28 de març

De 9 a 13 h

Servei d’acollida gratuïta de 8.30 a 9 h i de 13 a 13.30 h

20 € reducció del 20% sobre el preu d’inscripció per a famílies nombroses, monoparentals, per a segon germà, infants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33% (caldrà adjuntar la còpia del carnet que acrediti aquesta condició).

Inscripcions https://torredembarra.reservaplay.cat/view/reserves/actividad/actividad_grupo/282/inscripcio/

 

Casal de Setmana Santa

Lleure Educatiu: tallers, jocs, gimcanes i sortides que fomentin l’educació en valors, l’educació per la pau, per a la natura i afavorir el coneixement de l’entorn i l’ecologisme. Dirigit a infants de 3 a 12 anys.

Escola Antoni Roig

Del 25 al 28 de març

De 17 a 20 h

10 € tarifa única

Inscripcions a partir de l’1 de març

https://viulleure.playoffinformatica.com/actividad/20/Casal-de-Primavera-Torredembarra/

 

Casal d’estiu

Lleure Educatiu: tallers, jocs, gimcanes i sortides que fomentin l’educació en valors, l’educació per la pau, per a la natura i afavorir el coneixement de l’entorn i l’ecologisme. Dirigit a infants de 3 a 12 anys.

Escola a determinar

Del 25 de juny al 30 d’agost

De 9 a 13 h

45 € preu per setmana.

31,5 € preu per setmana a partir del segon germà. Famílies monoparentals. Famílies nombroses. Persones incloses en la renda garantida de ciutadania (RGC). Famílies en què tots els membres de la unitat familiar es trobin en situació d’atur. Participants (menors) amb capacitats diverses que tinguin reconeguda aquesta condició. D’acord amb el nombre de membres.

22,50 € preu per setmana per a famílies derivades pels serveis socials que, per l’informe relatiu a la seva situació econòmica, es consideri que no poden abonar la totalitat del preu.

Servei d’acollida

20 € preu per setmana d’acollida, per als horaris de 8 a 9 h i de 13 a 14 h.

Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, carrer de la Capella, 6, baixos. Per correu electrònic pij@torredembarra.cat o als telèfons 616 021 115 977 640 025 ext. 722, de dilluns a divendres, a la tarda de 17 a 20 h i els dimecres, de 9 a 13 h.

Foto: Una imatge del casal d’estiu torrenc de l’estiu passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This