‘Si una tarda de juliol un borinot’, el darrer llibre de Pep Puig es presenta a Torredembarra l’1 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/2/2024

Cal Maiam acollirà aquest divendres, 1 de març, a partir de les sis de la tarda, la presentació de Si una tarda de juliol un borinot, de Pep Puig. Anirà a càrrec de Jordi Suñé, amb la  participació musical dels Julivert i la lectura teatral dirigida per Carles Marquès

Pep Puig i Ponsa és nascut a Terrassa el 1969 i actualment viu a la Nou de Gaià. La seva primera novel·la, L’home que torna, va obtenir el Premi Jove Talent Fnac i va gaudir d’una molt bona acollida per part de la crítica i dels lectors.

Sinopsi

Tarda de juliol. Sabateria de poble. De cop entra a la botiga un foraster, un home gran, d’aparença misteriosa. La mestressa en aquests moments no hi es i surt a rebre’l un noi de catorze anys. Es miren. “Necessito unes sabates noves”, li diu l’home, “aquestes ja han caminat prou”. L’adolescent abaixa els ulls i quan els torna a aixecar pensa que qui ja ha caminat prou es ell. “La meva àvia es a comprar”, li contesta, “si vol la pot esperar”. Mentre el foraster s’asseu, el noi se’n torna al menjador, i novament agafa el retrat d’aquell jove que van matar a la guerra i que no va tenir temps de fer-li d’avi. Construïda com un fals relat detectivesc, íntimament antibel·licista i narrada amb la destresa, l’humor i la profunditat que ja són marca de la casa de l’autor, Si una tarda de juliol un borinot es una novel.la delicada i vibrant

Hemeroteca

Tweets recents

Share This