La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra s’inaugurarà el 5 d’abril

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/2/2024

El 5 d’abril és la data marcada per la inauguració d’un dels equipaments públics més esperats a Torredembarra: la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat la data per l’entrada en funcionament d’aquesta comissaria, que ha costat 4 milions d’euros i donarà servei al Baix Gaià. Actualment l’obra està gairebé acabada i falten els darrers detalls.

El setembre del 2022, amb més d’un any de retard respecte la previsió inicial, va iniciar-se la construcció de la comissaria, després que la primera licitació quedés deserta i s’hagués de pujar un milió d’euros seu cost  fins arribar als 4 milions d’euros. Finalment es compliran els terminis  a partir de la segona licitació.

La comissaria torrenca es considera una peça clau en la cobertura policial d’aquest àmbit territorial i podria encabir fins a 50 agents. La posada en marxa  d’aquest equipament dels Mossos descongestionarà, sobretot, la càrrega de feina de la Policia Local de Torredembarra. Disposarà de tres plantes i, en total, una superfície de 1.500 metres quadrats. L’obra haurà suposat gairebé 20 mesos de treballs.

Foto: La Comissaria dels Mossos d’Esquadra està en la fase final de la seva posada en funcionament. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This