La Fira Fora Estocs tindrà lloc els propers 1 i 2 març

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2024

Una trentena d’establiments de l’eix comercial de Torredembarra participaran en una nova edició de la Fira Fora Estocs, oferint descomptes i rebaixes en el seus productes i serveis. Aquesta activitat es durà a terme els propers 1 i 2 de març, en horari comercial. A més, el dissabte, tindrà lloc l’espectacle itinerant familiar “Rum Rum..Trasto Karts” amb la Cia. Xip Xaps, de 17.30 a 19.30 hores, i a les 18 hores, coca i xocolata a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.

La Fira Fora Estocs té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Comerç.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This