ACTUALITAT JOVE  l Neix Nomeless, el nou grup musical de Torredembarra

Som un grup de joves molt diversos, tots tenim en comú que estem inscrits a l’Espai Jove fent tallers, però, tallers diferents. Entre activitat i activitat ens ajuntàvem i improvisàvem cançons, tot intentant fer música. Llavors des de l’Espai Jove ens van demanar de col·laborar en el documental #Sensenormes, va ser llavors que vam iniciar el grup, assajant una cançó de Mecano i també ballant-la, perquè, això sí, som polifacètics. D’això ja fa dos anys i el grup ha crescut, som set i estem dirigits per l’Oriol Palau, músic i tallerista a l’Espai Jove. El proper 2 de març, a la Sala del Mar de Torredembarra, a les 21:00 h fem el nostre primer concert amb versions d’estil Pop-Rock, alguns grups que podreu escoltar seran Radiohead, Nirvana o The Beatles entre d’altres i ens presentem breument per que ens coneixeu:

Hola, soc l’Ainhoa Rosa i tinc 18 anys, la meva especialitat és el caixó. Unir-me a aquest grup va ser totalment improvisat, ja que, en uns inicis vaig entrar a l’Espai Jove pel ball urbà que oferien, però a través d’una amiga vaig acabar aprenent a tocar un nou instrument, i finalment va captivar-me pel què representava la música, un nou mitjà d’expressió i passió.

Jo soc la Laura Ribes i tinc 18 anys. Ja fa molt temps que m’agrada la música i m’interessa en tots els aspectes a través dels quals es pot gaudir. El que no pensava fa tres anys és que anava a trobar un mateix lloc on gaudir de totes elles: l’espai jove de Torredembarra. En un primer moment vaig començar per les classes de ball, més tard va arribar el grup de música i finalment el taller de rap. Ara no m’imagino fent altres activitats de lleure.

Soc l’Unai Pinto i tinc 18 anys. Jo no tenia pensat entrar en un grup de música, i un dia vaig quedar amb una amiga d’aquí, de l’Espai Jove, i vaig venir a provar-ho, vaig conèixer a la gent que hi ha apuntada i sense adonar-me’n ja venia tots els divendres a practicar música amb un instrument que mai havia tocat, després d’un temps anant, vaig decidir formar-ne part. Em dic Mario Latre Pérez i tinc gairebé 18 anys, toco de manera autodidàctica la guitarra des de fa uns tres anys aproximadament. Ara mateix, estic aprenent Piano amb la meva mare, ella és la meva mestra, va aprendre Piano Clàssic i va ser concertista professional, alguns dels seus mestres van Cecilio Tieles de l’escola russa i Maria Parra de l’escola Alícia de Larrocha. Pel que fa a experiència, la veritat és que el meu primer concert va ser l’any passat amb l’Espai Jove i els meus companys d’allí, així que no en tinc molta. Les meves preferències musicals són bastant àmplies, però principalment m’agrada molt el rock, el flamenc, la Música clàssica, el Pop i la música de cantautor.

Soc el Luis Lozada i estic a punt de complir 18 anys, guitarrista i cantant, jo vaig entrar al grup de música de l’Espai Jove amb la creació d’un documental i llavors, crec que ens ho vam a començar a prendre més seriosament, jo vaig aprendre a tocar la guitarra als 16 anys i en començar amb el baix em va ser més fàcil, ja que ja practicava amb la meva família abans de tenir guitarra, d’estils musicals…només sé que no m’agrada el reggaeton, prefereixo a Pink Floyd, Hombres G, Nirvana o Elvis Presley, entre d’altres.

Hola, jo soc el Víctor Castilla i tinc 17 anys, guitarra elèctrica al grup, vaig entrar al grup de música amb el primer projecte musical de l’Espai Jove amb la creació d’un documental. Respecte a la carrera musical portó un parell d’anys amb l’instrument, amb la iniciació al món de la interpretació musical per part del meu oncle. Per part dels estils musicals tinc una preferència dels gèneres englobats del blues fins al hard rock, incloent artistes com Eric Clapton i Boston.

Foto: Els integrants del nou grup de música torrenc. / CEDIDA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This