Detenen un home per un robatori amb força en grau de temptativa al barri dels Munts

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/2/2024

La Policia Local de Torredembarra va detenir la matinada d’aquest dissabte, 18 de febrer, un home, amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa, al barri dels Munts

Prèviament, la Policia Local havia rebut l’avís que una persona havia entrat en un habitatge del carrer de la Magdalena. Una patrulla es va dirigir al lloc dels fets, va observar que es tractava d’una casa no habitada i va veure un home que saltava la tanca. Els agents van demanar suport a una altra patrulla i van poder detenir l’individu al carrer del Codolar.

El detingut portava una navalla, un tornavís de grans dimensions, un casquet de natació amb forats per als ulls, guants i una llanterna frontal.

Foto: Nova detenció de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This