La campanya de prevenció del suïcidi arriba a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/2/2024

La campanya de prevenció “No el deixis caure en el pou del suïcidi” ha arribat a Torredembarra a través del “punt negre”, la instal·lació temporal d’un vinil, a la plaça de la Vila que es mantindrà fins al 22 de març. El seu objectiu és promoure la conscienciació social i la prevenció de la conducta suïcida amb dues idees bàsiques: escoltar i demanar ajuda.

Es tracta d’una iniciativa del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i està inclosa al Pla Director de Salut Mental i Addiccions per als propers anys, així com al Pla de Salut de Catalunya 2021-2025. De fet, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha establert la prevenció del suïcidi com a prioritat de salut pública.

L’acció de carrer d’aquesta campanya es du a terme a noranta municipis de tot Catalunya.

Foto: Una imatge del vinil que es pot veure a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This