Els Nois de la Torre arrenquen més nois que mai

GUILLEM BARGALLÓ

Els Nois de la Torre estrenen junta tècnica i directiva aquest divendres 23 de febrer, quan faran el primer assaig de la temporada. Oriol Nin i Aina Recasens seran cocaps de colla, una dualitat al capdavant de la tècnica que s’ha posat de moda els darrers anys al món casteller. L’Aina arriba al 2024 amb 27 anys, mentre que l’Oriol en suma 26.  L’altre pal de paller dels nous Nois de la Torre és el Gerard Cañellas, el nou president, que té 27 anys.

És evident que l’edat de per si no significa res més que un número. Tot i això, la nova junta dels Nois de la Torre significa un canvi generacional sense precedents, amb un grup de gent que té un projecte comú, que ha viscut la colla els darrers anys i que ha tingut la valentia de fer una passa endavant.

Tant l’Oriol com l’Aina han pujat als millors castells que han portat els Nois a plaça els darrers anys i arriben amb ganes de mètode i assaig. Els castells, com a la vida, acostumen a recompensar-te si hi dediques temps i fas les coses bé. L’exemple és ben a prop: els Castellers d’Altafulla descarregaven ara fa uns mesos el 2de7, el sostre casteller torrenc amb el pilar de 6 des de fa cinc dècades.

Els nous Nois de la Torre tenen ganes d’arrencar amb força el 2024 i seguir també el camí social iniciat des de fa temps. Acostar-se encara més a Torredembarra, que el vincle entre la gent i la colla sigui cada cop més estret. Tenen ganes, energia i tots els ingredients necessaris per triomfar. Els Nois més nois ja manen a la colla de la camisa blau cel i tenen ganes de fer-la grossa. ‘Divino tesoro‘. 

 

Foto: Part de ja directiva i la tècnics de la colla castellera torrenca. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This