El Centre d’Estudis Sinibald de Mas convoca el XVII Premi Treball de Recerca de Batxillerat

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/2/2024

Fins el 15 d’abril hi ha temps per presentar-se al XVII Premi Treball de Recerca de Batxillerat Siinibald de Mas. El Centre d’Estudis torrenc convoca aquest premi amb l’objectiu de fomentar l’estudi científic de termes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves.

El premi s’atorgarà al millor treball de recerca de Batxillerat en qualsevol dels camps de coneixement (economia, història, lingüística, matemàtica, medi ambient, sociologia, etc…) que tingui com a àmbit Torredembarra i/o el Baix Gaià.

Poden optar-hi tots els estudiants de Batxillerat que hagin presentat el treball de recerca en qualsevol centre de Batxillerat de Catalunya en el present curs acadèmic. El premi està dotat amb 500 euros i un lot de llibres i, a més, el treball guanyador i els que el jurat consideri adients podran ser publicats al Recull de Treballs del Centre d’Estudis Sinibald de Mas.

El veredicte del jurat es farà públic en el transcurs d’un acte, la data del qual es donarà a conèixer properament.

Foto: Una imatge del lliurament del premi de la darrera edició. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This