La comunitat del Torredembarra Actualitat creix a Telegram: t’hi apuntes?

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/02/2024

Unint-te al canal de Telegram del Torredembarra Actualitat, rebràs cada dia una selecció de notícies de Torredembarra i el Baix Gaià, a més de les ‘últimes hores’ de l’actualitat local i comarcal.

T’enviarem un resum informatiu de la jornada de l’actualitat torrenca i de la comarca. Telegram se suma així a la resta de vies que ens permeten mantenir informats els nostres lectors, com són, a més del paper i de la pròpia web, les notificacions i les publicacions en xarxes socials.

El canal de missatgeria Telegram és la plataforma més propera per fer-te arribar a la teva bústia les notícies més destacades per a què les llegeixis quan vulguis.

Com ser membre del canal de Telegram del Torredembarra Actualitat?

Seguir el canal de Telegram del Torredembarra Actualitat és molt fàcil. Només heu de seguir aquests passos:

Si encara no en tens, hauràs de descarregar l’aplicació de Telegram, gratuït per a Android i IOS. A continuació, haureu d’introduir a la barra de cerques “Torredembarra Actualitat” o accedir a través d’aquest enllaç.

Quan localitzeu el nostre canal, feu clic a ‘Unir-me’ i us haureu donat d’alta. Amb això, n’hi haurà prou perquè automàticament, i sense cap cost, comencis a rebre alertes amb les notícies més rellevants del dia.

Benvinguts al canal de Telegram del Torredembarra Actualitat, la nova manera de posar-te la informació que més t’importa a l’abast de la mà.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This