Dos detinguts per robatori amb força a la deixalleria supramunicipal de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/2/2024

Dos homes han estat detinguts per la Policia Local de Torredembarra com a presumptes autors de robatori amb força en grau de temptativa a la deixalleria supramunicipal, el 7 de febrer, al voltant de les set de la tarda.

La Policia Local va rebre l’avís que diverses persones havien saltat la tanca de la deixalleria i es trobaven al seu interior. Quan van arribar les patrulles van trobar-se fins a cinc persones que van desobeir l’ordre d’aturar-se i van córrer en diferents direccions. Dos van fugir creuant l’antiga carretera de la Riera de Gaià i posant en perill la densa circulació que hi havia en aquells moments. Un altre va córrer en direcció Altafulla i dos més van saltar la tanca entrant al recinte de la nau de la brigada municipal, on van ser detinguts. Els dos individus detinguts portaven a sobre tisores de poda i guants antitall.

Foto: Noves detencions ben a prop de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This