Mor Rafael Ñúnez, un dels regidors del primer Ajuntament democràtic de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/2/2024

Ha mort als 78 anys Rafael Núñez Cañellas, que va ser regidor del primer Ajuntament democràtic de Torredembarra, restant dos mandats com a edil (1979-1987).  Núñez es va presentar a la candidatura de Convergència i Unió i va tenir responsabilitats de govern amb Celestí Salort com a alcalde.

Estretament vinculat al teixit cultural de la nostra vila, va ser un dels pioners de l’agermanament amb la localitat francesa de Villars. També molts el recorden com un dels protagonistes de les representacions dels Pastorets a inicis dels anys noranta. Laboralment s’havia dedicat a l’electricitat i l’electrònica.

Des del Torredembarra Actualitat expressem el nostre condol a familiars i amics. Descansi en pau.

Foto: Rafael Núñez rebent un reconeixement a l’ajuntament de Torredembarra. / ANNA F: / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This