Creixell compta amb un nou aparcament municipal gratuït de 80 places

REDACCIÓ – Creixell. 11/2/2024

En un senzill acte protocol·lari presidit per l’alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz,, acompanyada dels membres de l’equip de govern municipal, s’ha obert al públic el nou aparcament municipal ‘Porta de Llevant¡ de Creixell.

Es tracta d’un solar de titularitat municipal amb una superfície de 2.640 metres quadrats que s’ha convertit en un pàrquing de superfície amb capacitat per a 80 places, quatre reservades per a conductors amb minusvalideses i un terreny sense delimitar que en el futur es podria convertir en una zona d’aparcament d’autobusos, segons estipula el projecte definitiu aprovat el febrer de l’any 2021.

L’Ajuntament de Creixell ha ubicat aquest aparcament en un solar municipal situat entre el passeig de Ronda i l’avinguda del Mar., en una zona de vianants dels carrers cèntrics de la localitat que permetin un nucli històric renovat, que requereix una sèrie de serveis que facilitin l’absència de vehicles.

Foto: Un moment de la inauguració del nou pàrquing creixellenc. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This