Consulta oberta a la ciutadania per renovar el Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/2/2024

Consulta pública prèvia per a la modificació del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torredembarra. Aquest dimecres, 7 de febrer, s’ha obert el termini perquè la ciutadania pugui participar en la seva adaptació a la realitat actual de Torredembarra, a la nova normativa existent en aquest àmbit i a les demandes de la societat.

El regidor de Govern Obert i Comunicació, Joel Ramírez, ha explicat que la ciutadania reclama un canvi en la manera de fer política i de governar, basat en els valors de proximitat, transparència i eficàcia. Al mateix temps, també cal una major implicació dels ciutadans i ciutadanes per millorar la qualitat democràtica en la presa de decisions. Tenint en compte que l’actual reglament data del 2006, es fa del tot necessària una modificació.

Com i quan es pot participar

1. Consultar l’actual Reglament de Participació Ciutadana al Portal de Transparència en aquest enllaç

2. Enviar les aportacions de millora per correu electrònic a participacio-ciutadana@torredembarra.cat

3. Termini per participar: del 7 al 25 de febrer de 2024

Més enllà de la consulta públic

El procés que ara s’obre és el període de consulta pública prèvia que determina la llei. Les aportacions i la nova proposta de text normatiu s’estudiaran a la Comissió d’Estudi de la modificació del Reglament de Participació Ciutadana.

Però l’Ajuntament, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, ha decidit anar més enllà del que determina la llei i té previst obrir un nou període d’informació i participació una vegada s’hagi debatut i elaborat l’avantprojecte del reglament perquè la ciutadania pugui estudiar i valorar també aquesta nova proposta, abans que es porti la seva aprovació al ple municipal.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra modificarà el Reglament de Participació Ciutadana. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This